Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE este parte integrala din TERMENII SI CONDITII ale magazinului online www.nr1cosmetice.ro .

SC RADU NEBIS SRL-D  isi rezerva dreptul de a actualiza și modifica periodic POLITICA DE CONFIDENTIALITATE , pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale, motiv pentru care va rugam sa citesti periodic atat continutul ei, cat si TERMENII SI CONDITIILE.

Confidentialitatea informatiilor personale ale CLIENTILOR ce utilizeaza www.nr1cosmetice.ro reprezinta o prioritate pentru SC RADU NEBIS SRL-D motiv pentru care tratam acest subiect cu cea mai mare seriozitate.
SC RADU NEBIS SRL-D colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.nr1cosmetice.ro in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”),  care face referire la aceste aspecte, precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Site-ul plaseaza un „cookie” pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru si la autentificarea automata a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

Formularul de inregistrare client
Formularul de comanda
Formularul de contact
Formularul de recenzii produse
Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu clientii
Facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC RADU NEBIS SRL-D isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

SC RADU NEBIS SRL-D se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului roman in vigoare. Astfel, informatiile clientilor cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.nr1cosmetice.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@nr1cosmetice.ro

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC RADU NEBIS SRL-D. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC RADU NEBIS SRL-D
Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa contact@nr1cosmetice.ro
Toate comunicarile scrise vor fi facute la urmatoarea adresa: SC RADU NEBIS SRL-D